VIDEO
+19
crungEEEr
F.O.X
PiGGy
Renet
sticka
Terat
Animal Milton
sniperpoll
Gone
elkross
Avenger
koudy_cz
Crosshair
atreyo
Dr.Kevorkian
Clavet
RoXOr
Sinix
Duckiller
23 posters
Strana 21 z 26
Strana 21 z 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Re: VIDEO
Určitě, hlavně ten týpek hraje taky 4D1, takže se znají od tam a proto spolu hráli. Ale jinak, ATREYO JE LOOSER!!!
Battle for Middle-Earth II a Age of Empires III se mi líbíClavet napsal:Sem myslel že strategie nehraješ?!AtreYo napsal:AnoClavet napsal:
To jsi ty AtreYo?
Jo takže se pěkně naskilluj a o prázdninách AoE3 určitě dáme a ne že ne!
A clavetka by se mohla přidat!!!
A clavetka by se mohla přidat!!!
koudy_cz- "KDEJSEM?" WINNER
- Poèet pøíspìvkù : 231
Nová epizoda!
Je to trochu hardcore, ale co už mě se to líbí!
Komu ne tak ať si to mutne a pustí si [You must be registered and logged in to see this link.]
Je to trochu hardcore, ale co už mě se to líbí!
Komu ne tak ať si to mutne a pustí si [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]Crosshair napsal:kto ti robil edit ?
Pusť si to na youtube tam to neniJareCzech napsal:Je to epic, jen se mi nelíbí, jak to má osekaný okraje. Vůbec nevim proč.
btw první klip je můj
Jo je, myslím edit videa ty chuju a vím, že to si ty, to by si to sem asi nedával a umím si přečíst popisek u videa, kde to je napsaný. NEJSEM DEMENT!
Edit móóc pěknej!
A k těm okrajům, editoři to často používají, občas to vypadá líp. Dej si to na full screen, lze zahlédnout i ve filmech
A k těm okrajům, editoři to často používají, občas to vypadá líp. Dej si to na full screen, lze zahlédnout i ve filmech
Mě tam sere, že to jen napůl skrývá HUD, prostě se mi to nelíbí. A proč FS, kdyť to nic nepomůže.
Kinda EPIC, hlavně ten konec, kdybych to dal tak skočím z okna a ještě před tím se pořádně zdroguju všemožným svinstvem.
Strana 21 z 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Strana 21 z 26
Povolení tohoto fóra: