VIDEO
+19
crungEEEr
F.O.X
PiGGy
Renet
sticka
Terat
Animal Milton
sniperpoll
Gone
elkross
Avenger
koudy_cz
Crosshair
atreyo
Dr.Kevorkian
Clavet
RoXOr
Sinix
Duckiller
23 posters
Strana 20 z 26
Strana 20 z 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
Re: VIDEO
Gone napsal:... meli bychom byt radi, ze muzem hrat takhle skvelou hru (fakt ted uz nebudu prechazet na Steam) a podobny starosti nechat jim. Verim, ze vi, co delaji.
Já MW2 hraju a jsem rád a spokojenej.
A věřte mi, že na Steamu vše šlape
Trochu se divim Gone, že raději neřekneš, že se ti líbí, že je to zadarmo, že tam jsou dediky, modifikace atd.
Místo toho tu budeš pořád mluvit o něčem velikém, napůl vymyšleném a co je momentálně v módě.
Hraješ na 4D1 jen kvůli tomu, že údajně na Steamu nikdo není a nikdo se o to nestará (jak to víš když na Steamu nejsi )?
Gone- Bůh fóra
- Poèet pøíspìvkù : 292
Gone- Bůh fóra
Gone napsal:nikdy jsem netvrdil, ze na steamu nikdo neni a opravdu se o to nikdo nestara
Gone napsal:jasny, ze Activision jsou MW2 totalne u prdele, nikdo to uz nehraje a novy kopie jen tezko prodaji
??? Tak teď mi opravdu přijde, že už nevíš co říkáš.
Na TSko poslední dobou nechodím, protože když jsem tam jak chuj chodil, tak tam buď nikdo nebyl, nebo se se mnnou nebavil, nebo tam FOX s někym hral akorat nějaký tanky, a za poslední nikdo se mnou nešel hrát (což je snad hlavní důvod, proč se tam chodí?) tak fakt nwm co bych tam dělal, když aspoň na steamu se občas objeví Locker, Atreyo a teď i Clavet.
koudy_cz- "KDEJSEM?" WINNER
- Poèet pøíspìvkù : 231
jenze poprvy porovnavam mw2 v ramci pc vs. konzole vs. MW3/BO (tedy v ramci celyho activisionu), podruhe se bavime o Steamu vs. 4D1 -.-
Gone- Bůh fóra
X vs Y vs Z ??? Jak chceš porovnávat 3 věci najednou? Už jsem se v tom nějak ztratil, přesto pořád vidím to jak říkáš že na steamu nikdo není a serou na mw2, přitom pravdou je opak...KONČIM
zdravím
Nechcete sa opäť vratiť k MW 2?
[You must be registered and logged in to see this link.]
V podstate rpacuju na rovnakom principe ako AIW a hodne veci maju prebraných od nich stači len nainštalovať do MW DLC balík a inštalater a môžte hrať, tak ako aj na AIW pracuju na principe dedikovaných serverov a pokial mate zalohovany lvl od aiw je dfosť možne že ho rozbehnete aj u tejto spoločnosti .
Čim viac ludi príde tym lepšie kedže to nefunguje zas tak dlho ako AIW ale už sa to dosť rozbieha a nieje to žiaden marny pokus ako bolo napr alter revolution a podobne.
Nechcete sa opäť vratiť k MW 2?
V podstate rpacuju na rovnakom principe ako AIW a hodne veci maju prebraných od nich stači len nainštalovať do MW DLC balík a inštalater a môžte hrať, tak ako aj na AIW pracuju na principe dedikovaných serverov a pokial mate zalohovany lvl od aiw je dfosť možne že ho rozbehnete aj u tejto spoločnosti .
Čim viac ludi príde tym lepšie kedže to nefunguje zas tak dlho ako AIW ale už sa to dosť rozbieha a nieje to žiaden marny pokus ako bolo napr alter revolution a podobne.
666Corey- Snaživec
- Poèet pøíspìvkù : 21
já s atreyem tam hrajem normálně, dneska i duckem však přijď na TSko a dáme
Gone- Bůh fóra
Cold Blooded Woman:
Tak už jsem při učení nevěděl, co poslouchat, tak jsem si zapl starý dobrý blues a co v textu neslyším (nám všem dobře známý perk)
Tak už jsem při učení nevěděl, co poslouchat, tak jsem si zapl starý dobrý blues a co v textu neslyším (nám všem dobře známý perk)
Hustej příběh z BF 3. Důležitá je první část, kde to ten týpek probíhá s UMPčkem. (V BFkách snad nejhorší zbraň, určitě ten, co to vymyslel, tak při tom myslel na OP UMP z MW2. )
Doteď jsem nepochopil, proč vyměnili Black Hawky (UH-60) za UH-1 long verze (případně ty vyzbrojené), když jsou asi o 30 let starší.
Jestřábi byli v BF2jkách, jsou určitě rychlejší, obratnější, spolehlivější...no to asi jsou vlastnosti, které ve hře až tak poznat nejsou
Jestřábi byli v BF2jkách, jsou určitě rychlejší, obratnější, spolehlivější...no to asi jsou vlastnosti, které ve hře až tak poznat nejsou
Něco z co-opu
Tvl kdo si může dát tak blbě okno?
Tvl kdo si může dát tak blbě okno?
No hned na zacatku ten co jde po zemi tak rika, kdo muze dat tak blbe okno (v baraku),
...neco v tom smyslu.
...neco v tom smyslu.
Strana 20 z 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
Strana 20 z 26
Povolení tohoto fóra: