VIDEO
+19
crungEEEr
F.O.X
PiGGy
Renet
sticka
Terat
Animal Milton
sniperpoll
Gone
elkross
Avenger
koudy_cz
Crosshair
atreyo
Dr.Kevorkian
Clavet
RoXOr
Sinix
Duckiller
23 posters
Strana 22 z 26
Strana 22 z 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Re: VIDEO
uz jsem to videl, vypada to peckove premyslel jsem, ze bych to stahl (uplne puvodme jsem si to chtel koupit, ale momentalne jsem outta cash), ale 25gb fakt stahovat nebudu... uvidim no, jak nasetrim, tak do toho asi pujdu... hlavne na ten pribeh se tesim, i kdyz jsem puvodni hry nehral.
Gone- Bůh fóra
- Poèet pøíspìvkù : 292
Dneska když mí kámoši hráli na PSku unch3 tka z toho byli uplně hotový ^^ Kupte si PS3 a je to
Pošli mi penízkyDuckiller napsal:Dneska když mí kámoši hráli na PSku unch3 tka z toho byli uplně hotový ^^ Kupte si PS3 a je to
Děláš jako by jsi jich moc neměl... navíc jsi měl teďka zase měl narozky, takže několik litrů na účtě zase máš ne? nebo prodej ten ShitBox a je to.. navíc za ten kinect by sis mohl přikoupit hru..
no jasny, a ja bych tady zustal uplne sam, to vis ze jo! nikomu atreya nepujcim! btw nechcete zacit zase chodit na tsko? moc me nebavi tam tri hodiny denne sam vysedavat, popr. poslouchat od nefaku jaky mam heky...
Gone- Bůh fóra
Mám jen 2k a shitbox je i sestry ):Duckiller napsal:Děláš jako by jsi jich moc neměl... navíc jsi měl teďka zase měl narozky, takže několik litrů na účtě zase máš ne? nebo prodej ten ShitBox a je to.. navíc za ten kinect by sis mohl přikoupit hru..
v tom pripade mas jedinou moznost - zbav se sestry!
Gone- Bůh fóra
Tandem Jump
Tandem Jump
[You must be registered and logged in to see this link.]
Tandem Jump Edited - Free Fall
Tandem Jump Edited - Free Fall
Musel jsem se pochlubit.
Strana 22 z 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26