VIDEO
+19
crungEEEr
F.O.X
PiGGy
Renet
sticka
Terat
Animal Milton
sniperpoll
Gone
elkross
Avenger
koudy_cz
Crosshair
atreyo
Dr.Kevorkian
Clavet
RoXOr
Sinix
Duckiller
23 posters
Strana 11 z 26
Strana 11 z 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Re: VIDEO
Co to meleš? kdyt PES je desetkrát lepší herně.. grafika není zas tak dobrá jako u FIFY.. sportovní hry moc nepodporuju ale na PS3 nebo XBOX doporučuju obojí x) vyzkoušeno
Dr.Kevorkian- Mistr Fóra
- Poèet pøíspìvkù : 112
by crungEEEr:
Tak! je to tady Má první Montáž je venku a užívá si vánočního sněhu! ^^ Doufám že se vám líbí
Tak! je to tady Má první Montáž je venku a užívá si vánočního sněhu! ^^ Doufám že se vám líbí
Nevím proč, ale tahle montáž se mi fakt hodně líbí! Je to prostě pěkně udělaný... (jediný co mě vadí je ta první písnička, je to na mě trochu moc hardcore )
Gone- Bůh fóra
- Poèet pøíspìvkù : 292
Duckiller napsal:Who's that?!
Ducku nemáchru že máš PS3 :p
sniperpoll- Spisovatel
- Poèet pøíspìvkù : 73
Ty blázne! xDGone napsal:
Nevím proč, ale tahle montáž se mi fakt hodně líbí! Je to prostě pěkně udělaný... (jediný co mě vadí je ta první písnička, je to na mě trochu moc hardcore )
Sice je to hardcore jako svině ale montage prostě k těmhle písničkám seděj.. proč myslíš že si dřív většina lidí dávala Metal?
EDIT: Spíš naopak tyhle tracky seděj k těmhle stylům montages xD
Dr.Kevorkian- Mistr Fóra
- Poèet pøíspìvkù : 112
Ty efekty jsou dobrý, ale písničku jsou blbý všechny
Zaprví by montáž neměla mít 6minut a za druhý vystřídat 3 písničky v montáži je taky blbost.
Říkám, efekt dobrý, ale jinak to je nuda
Zaprví by montáž neměla mít 6minut a za druhý vystřídat 3 písničky v montáži je taky blbost.
Citace..
Naprosto souhlasím, koukal jsem na to ani ne minutu, a vypnul jsem to - je to moc dlouhý.. Věřím, že to dalo hodně zabrat aj. ale tenhle typ montáží nemám rádClavet napsal:Ty efekty jsou dobrý, ale písničku jsou blbý všechny
THIS IS AWESOME!Clavet napsal:
Ja tyhle montaze rad mam, je to propracovanejsi nez spousta jinejch OCE... jinac vsecko pod 3 minuty je minitaz (spis byla, ted uz ne), jeste pred trema rokama byla montaz 12 minut brutalnihi needitovanyho gameplaye s hudbou . Ale je to dost subjektivni, nebudem se tady hadat, kazdej to proste vidi jinak.
Clavet: xD (ale porad to bude shitty CS, CoD rulezz!)
Clavet: xD (ale porad to bude shitty CS, CoD rulezz!)
Gone- Bůh fóra
- Poèet pøíspìvkù : 292
Dřív bylo dřív no.. Je to i subjektivní no, když se ti chce koukat tolik minut.. mě to prostě nudí
Má druhá montáž hošhó ^^ Snad se bude líbit
crungEEEr- Snaživec
- Poèet pøíspìvkù : 21
Moc nechápu proč si z toho všichni dělaj prdel
crungEEEr- Snaživec
- Poèet pøíspìvkù : 21
Strana 11 z 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Strana 11 z 26
Povolení tohoto fóra: