VIDEO
+19
crungEEEr
F.O.X
PiGGy
Renet
sticka
Terat
Animal Milton
sniperpoll
Gone
elkross
Avenger
koudy_cz
Crosshair
atreyo
Dr.Kevorkian
Clavet
RoXOr
Sinix
Duckiller
23 posters
Strana 4 z 26
Strana 4 z 26 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26
Re: VIDEO
Zde je moje video na fyziku, které jsem dělal přes 2 týdny
[You must be registered and logged in to see this link.]
Duckiller napsal:Zde je moje video na fyziku, které jsem dělal přes 2 týdny
Si musel mít úspěch!
Celkem anoClavet napsal:Duckiller napsal:Zde je moje video na fyziku, které jsem dělal přes 2 týdny
Si musel mít úspěch!
a mojho yettiho si nikto nevsimoL?
Animal Milton- Vítěz 2on2 Turnaje
- Poèet pøíspìvkù : 64
Tak je to tu, moje nová montáž! Začal jsem na ní už před 1 a půl měsícem (nějak se mi to prodloužilo no ^^), tak jsem se rozhodl jí dodělat, jelikož nemám intro a videa do klanové montáže
Topic "VIDEA : D" v "Off-topicu" a "Videa" v "Médiích" byla spojena.
- Pokud chcete vkládat videa o MW2 (montáže, funtages apod.) tak pouze sem prosím!
- Pro ty, kteří ještě neviděli ukázku na náš nový film!
A odebírejte!
Clavet napsal:Topic "VIDEA : D" v "Off-topicu" a "Videa" v "Médiích" byla spojena.
- Pokud chcete vkládat videa o MW2 (montáže, funtages apod.) tak pouze sem prosím!
Konečně bude vše pohromadě NJ
sniperpoll- Spisovatel
- Poèet pøíspìvkù : 73
Ta první BO je skvělá až do konce prvního songu v moontáži, nejvíc se mi na tom líbí to, že to nejsou snipy a hlavně ten efekt s C4! Peckově udělaný
mne sa viac vidí tá druhá BO!! je to tam akosi krajšie zaostrené, hudba ma totálne dostala aj rytmus k nej bol dobrý
Omlouvám se, ale kdybych si měl dát do montáže takovouto hudbu, kde zpěv není zpěv, ale nějaký křik, tak bych se asi zabil :/ Všechno dobré, ale krom písničky
jojo u tý 2 black ops montáže je hrozná muzika ale editing dobrejDuckiller napsal:Omlouvám se, ale kdybych si měl dát do montáže takovouto hudbu, kde zpěv není zpěv, ale nějaký křik, tak bych se asi zabil :/ Všechno dobré, ale krom písničky
Clavet napsal:Skvělej závěrAtreYo napsal:Hitmarker For The Win! #1
- Spoiler:
tROLOLO
sniperpoll- Spisovatel
- Poèet pøíspìvkù : 73
Tentokrát jsem to podle mě docela po... Ale aspoň jsem to uploadnul a sdílel, protože aspoň dostanu zhlédnutí Nevím jestli to je tím, že jsem dosud dělal jen game Winning killcam montáže, anebo starým notebookem (asi 90% jsem dělal právě ne něm). Původě jsem chtěl dělat i naší druhou montáž na starým, ale asi to nebyl dobrý nápad :/
Strana 4 z 26 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26
Strana 4 z 26
Povolení tohoto fóra: