VIDEO
+19
crungEEEr
F.O.X
PiGGy
Renet
sticka
Terat
Animal Milton
sniperpoll
Gone
elkross
Avenger
koudy_cz
Crosshair
atreyo
Dr.Kevorkian
Clavet
RoXOr
Sinix
Duckiller
23 posters
Strana 2 z 26
Strana 2 z 26 • 1, 2, 3 ... 14 ... 26
Re: VIDEO
Naposledy upravil Clavet dne Thu Mar 17, 2011 6:21 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Až debilně dlouhá řada smajlíků.)
Takže dávám sem jeden fakt hodně povedenej trailer na MW2 community montage! (poslal sem tam taky pár killcamů ale myslim, že proti těm magorům na xboxu nemám šanci )
- Spoiler:
Oh my god Oh my god OOOOOHHHH MY GOOOOOOOOOOOOD !!
Sinix- Spisovatel
- Poèet pøíspìvkù : 64
Sinix napsal:Oh my god Oh my god OOOOOHHHH MY GOOOOOOOOOOOOD !!
"Clips must be in HD", asi nic moc pro tebe atreyo
Záleží na tom, jak hodně dobrej bude Ono hodně lidí, i s dobrým PC, s Frapsem mají problémy...AtreYo napsal:Já vim! třeba si toho nevšimne
Jen počkejte až bude novej PC to bude fragů
I s tím novým??? Všude čtu jak snížili nároky na cpu a asi prd coDuckiller napsal:Záleží na tom, jak hodně dobrej bude Ono hodně lidí, i s dobrým PC, s Frapsem mají problémy...AtreYo napsal:Já vim! třeba si toho nevšimne
Jen počkejte až bude novej PC to bude fragů
koudy_cz- "KDEJSEM?" WINNER
- Poèet pøíspìvkù : 231
Takže po dlouhý době jsem zase udělal minutovou tage
- Spoiler:
Chyba no REndruje se to hodně dlouho, tak jsem se na to vykašlal Ještě jsem totiž chtěl něco poupravit..AtreYo napsal:SUBCRIBE ?
Jo a chtěl bych se zeptat jak děláš v SV, že se to ztmavíš nebo zesvětlíš ?
Ztmavit a tohle... podle toho jak to myslíš.. na začátku a na konci nebo jak?
Duckiller napsal:Chyba no REndruje se to hodně dlouho, tak jsem se na to vykašlal Ještě jsem totiž chtěl něco poupravit..AtreYo napsal:SUBCRIBE ?
Jo a chtěl bych se zeptat jak děláš v SV, že se to ztmavíš nebo zesvětlíš ?
Ztmavit a tohle... podle toho jak to myslíš.. na začátku a na konci nebo jak?
No jako, že se to zesvětlí do toho tajmingu .. a pak zase normální a pak zase zesvětlí a rychle za sebou
Máš přeci Video FX "brightness and contrast". Pak by jsi měl mít časovou osu, podle které to budeš regulovat, kdy jak jaký má být
No pěkna práce hoši, ale chtělo by to ňjak eliminovat ty hlasy v tom pozadí, (zvlašť u tebe AtreYo). Jinak fakt moc pěkny
A ducku mohl by si uz sakra udelat tu clanovou montaz ???
A ducku mohl by si uz sakra udelat tu clanovou montaz ???
Avenger- Člen klanu, BF admin
- Poèet pøíspìvkù : 78
Kdybych jí eliminoval tak by nebyly slyšet výstřely a to je takové makové
Tak neřvěte na tom TSku tak moc ne ?
Tak neřvěte na tom TSku tak moc ne ?
Montáž zkusím dodělat no... ale potřebuju videa (od vás dvou ne ).
Ty zvuky z ts... no můj názor na to je, že mě to vůbec nevadí... naopak, přijde mi to takové přirozenější, ne jako "pšššt! buďte ticho, natáčíme" atd
Ty zvuky z ts... no můj názor na to je, že mě to vůbec nevadí... naopak, přijde mi to takové přirozenější, ne jako "pšššt! buďte ticho, natáčíme" atd
+1Duckiller napsal:Montáž zkusím dodělat no... ale potřebuju videa (od vás dvou ne ).
Strana 2 z 26 • 1, 2, 3 ... 14 ... 26
Strana 2 z 26
Povolení tohoto fóra: