VIDEO
+19
crungEEEr
F.O.X
PiGGy
Renet
sticka
Terat
Animal Milton
sniperpoll
Gone
elkross
Avenger
koudy_cz
Crosshair
atreyo
Dr.Kevorkian
Clavet
RoXOr
Sinix
Duckiller
23 posters
Strana 17 z 26
Strana 17 z 26 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26
Re: VIDEO
Ten bug je starej jak cip.Gone napsal:That was lucky! xD Zase mě to rozsekalo xD A to z BFek pošli do amazingfilms247 (the2bucks.com)!
Jde spíš o to, že jsem to tam s takovouhle reakcí ještě neviděl . (možná že to tam už je, kdo si to má pamatovat, když tam dávaj tři videa denně)
Gone- Bůh fóra
- Poèet pøíspìvkù : 292
Chápu, oldschool pro vás je ten styl, kdy dáte písničku a sestříháte klipy.. jednoduše jde jenom o čirý gameplay.. akorát ta montáže "Cursed" mi nepřijde jako moc oldschool, spíš jako nepovedená montáž.. Pro mě, je tohle oldschool..koudy_cz napsal:AtreYo napsal:Duckiller napsal:
To sice taky, ale jednoduše je nuda na to koukat.. Chápu, je to oldschool, ale všechno jde dopředu, stejně jako móda a tak..
Mě to teda nepřijde jako nuda
Vim, reaguju trochu pozdě, ale mně se to "oldschool" video náhodou moc líbilo taky, především kvůli těch krutých feedů co tam byly! Ano uznám ten střih je trošku divnej, načasování, ale o to tam moc nešlo (a hudba taky good).
Asi to někteří už viděli, ale... to prostě nejde! xD
Gone- Bůh fóra
Jednoduchý návod: Guided missile Má totiž hrozně moc velké přiblížení, takhle jsem jednou udělal 25:2 se stíhačkou na Caspianu, převážně killy na pěchotě (dal jsem si i double, kdyby mi třetí nezdrhl tak bych měl i triple )
A tos měl nějakou jednomístnou?
Protože v BF2 jak jsem hrál proti kompu, tak jsem většinou lítal sám ve dvoumístném Hornetu F-18, a tam jsou i ty bomby naváděné přes televizi, tak jsem se dycky rozletěl, udal směr, přehodil se na druhého v posádce a shodil bomby, pak rychle zpět za knipl a letěl dál Bohužel v helině už to tak dobře nejde, protože ta se sama začne točit, jak ji nikdo nedrží
Protože v BF2 jak jsem hrál proti kompu, tak jsem většinou lítal sám ve dvoumístném Hornetu F-18, a tam jsou i ty bomby naváděné přes televizi, tak jsem se dycky rozletěl, udal směr, přehodil se na druhého v posádce a shodil bomby, pak rychle zpět za knipl a letěl dál Bohužel v helině už to tak dobře nejde, protože ta se sama začne točit, jak ji nikdo nedrží
koudy_cz- "KDEJSEM?" WINNER
- Poèet pøíspìvkù : 231
V BF3kách nejsou více než jednomístné A žádná stíhačka neshazuje bomby no.. škoda.. (teda, pokud vím.. )
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bylo to jen tak na rychlo, udelal jsem to za dnesek... neni v tom ani zadnej dobrej napad, nic... ale tak dik
Gone- Bůh fóra
Tak ten BF3 horor je hodně hustej, fakt jak od nějakých scénáristů, i to provedení, musel sem zkouknout snad 3x! Nejlepší ten borec co na něj naběhne
"Anti-Trickshot Mode, engaged "
Naposledy upravil Duckiller dne Wed Apr 18, 2012 4:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Všem co rádi srandu a BFka:
- Spoiler:
Strana 17 z 26 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26
Strana 17 z 26
Povolení tohoto fóra: