VIDEO
+19
crungEEEr
F.O.X
PiGGy
Renet
sticka
Terat
Animal Milton
sniperpoll
Gone
elkross
Avenger
koudy_cz
Crosshair
atreyo
Dr.Kevorkian
Clavet
RoXOr
Sinix
Duckiller
23 posters
Strana 7 z 26
Strana 7 z 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Re: VIDEO
Přesně takClavet napsal:AtreYo naše STARAtreYo napsal:Tak tady jedna zajímavá montáž BTW JSEM TAM JÁ!
- Spoiler:
Na druhou stranu ten edit není nejlepší :/ Ale to je celkem běžný u takovýhle epizod, kde jde hlavně jen o killy..
Ano proto píšu zajímaváDuckiller napsal:Přesně takClavet napsal:AtreYo naše STARAtreYo napsal:Tak tady jedna zajímavá montáž BTW JSEM TAM JÁ!
- Spoiler:
Na druhou stranu ten edit není nejlepší :/ Ale to je celkem běžný u takovýhle epizod, kde jde hlavně jen o killy..
Jaký "dělám vám reklamu.." chtěl si říct nám nebo seš jenom dement? xD
Dr.Kevorkian- Mistr Fóra
- Poèet pøíspìvkù : 112
Ano pardon Dělám nám reklamu*Dr.Kevorkian napsal:Jaký "dělám vám reklamu.." chtěl si říct nám nebo seš jenom dement? xD
Moje druhá superturboubahmastahkrutopřísná minitage ''I'm rich you son of b*tch!''
Tentokrát je editor [You must be registered and logged in to see this link.]
Tentokrát je editor [You must be registered and logged in to see this link.]
Ty nektery vypadaji dost divne a vtipne, ale jinak dobry no .
Gone- Bůh fóra
- Poèet pøíspìvkù : 292
taková funtage, mně se líbí
koudy_cz- "KDEJSEM?" WINNER
- Poèet pøíspìvkù : 231
Tak teda tady pár MW3ek
Moje první SnD
Moje první SnD
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Jsi nahrával pomocí toho trialu COD Elite?Clavet napsal:Až zprovozní render videí z PS tak to sem taky naházim
Nene, MW3 maj Theater, akorát render ještě neni zprovozněnej, doufám, že to půjde uložit i na disk a ne jen na Youtube.Duckiller napsal:Jsi nahrával pomocí toho trialu COD Elite?Clavet napsal:Až zprovozní render videí z PS tak to sem taky naházim
Takže nahráváš gameplay na konzoli?... nebo jakClavet napsal:Nene, MW3 maj Theater, akorát render ještě neni zprovozněnej, doufám, že to půjde uložit i na disk a ne jen na Youtube.Duckiller napsal:Jsi nahrával pomocí toho trialu COD Elite?Clavet napsal:Až zprovozní render videí z PS tak to sem taky naházim
Komentátor to umí, videa sou peckový, ale ta hudba z toho dělá takovou nudu, vubec se k tomu nehodí "think"AtreYo napsal:Viděl jsem výbornej komentátorDuckiller napsal:Tomuhle se říká komentátor
Strana 7 z 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Strana 7 z 26
Povolení tohoto fóra: