VIDEO
+19
crungEEEr
F.O.X
PiGGy
Renet
sticka
Terat
Animal Milton
sniperpoll
Gone
elkross
Avenger
koudy_cz
Crosshair
atreyo
Dr.Kevorkian
Clavet
RoXOr
Sinix
Duckiller
23 posters
Strana 9 z 26
Strana 9 z 26 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Re: VIDEO
PC community montage INFERUS
- Spoiler:
Ty vole 3:49 je tam i Duckiller! XDAtreYo napsal:PC community montage INFERUSEditování nic moc ale ty killy jsou úžasný samozřejmě jsem tam já 0:50
- Spoiler:
Ájóó!Clavet napsal:Ty vole 3:49 je tam i Duckiller! XDAtreYo napsal:PC community montage INFERUSEditování nic moc ale ty killy jsou úžasný samozřejmě jsem tam já 0:50
- Spoiler:
Jinak ta montáž není tak dobře zeditovaná, jak bych si představoval no..
Nudil jsem se, tak jsem natočil jeden svůj hitmarker (moje asi třetí sadko ^^), trošku jsem to zeditoval (chtěl jsem si hlavně vyzkoušet efekt twitch - to je takový to jak je po tom killu), takže nic spešl .
Gone- Bůh fóra
- Poèet pøíspìvkù : 292
Theater .
Tohle video me rozsekalo xD:
Gone- Bůh fóra
Gone napsal:Theater .
Pecka!
F.O.X- Pisálek
- Poèet pøíspìvkù : 36
Duck's back with his first OCE (One clip edit)!
Tak jsem konečně rozjel Sony Vegas, a tak jsem si včera řekl, že si udělám krátký edit Co se týče .pR| Montáže 2, zřejmě to do narozenin nestihnu Takže se předem omlouvám
Tak jsem konečně rozjel Sony Vegas, a tak jsem si včera řekl, že si udělám krátký edit Co se týče .pR| Montáže 2, zřejmě to do narozenin nestihnu Takže se předem omlouvám
By me. Nesmějte se prosím! Není to vtipný, je to vážná věc. x)
Naposledy upravil JareCzech dne Wed Nov 30, 2011 8:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Clavet napsal:Jareczech's Comment Challenge
/Response/
Buďte něžní
Pěkný
F.O.X- Pisálek
- Poèet pøíspìvkù : 36
Moc pěkný hoši! Tohle mě posadilo na zadek . Jediný, co mě tam vadí je to "a jdeme na to" dvakrát po sobě (jareczech tam měl něco podobnýho), ale to je prostě practice. Prostě takovýchhle atypických věcí si každej všimne a hlavně to není příjemný na poslech, ale jinak pecka hošó! (jen možná ještě jednu věc - zkus nějakej kvalitnější nahrávací software, docela jsem slyšel, že to není ideální; možná je to i tím renderováním) u Claveta se mi líbí peckový intro a outro . Každopádně oba - keep it up chuys!
Gone- Bůh fóra
Díky moc, to "jdeme na to" vim Musim si dát na takový blbosti bacha. Jinak to chce novej mikrak
SAM-Drone GWKC [MW3] Challenge!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Video:
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Video:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Strana 9 z 26 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Strana 9 z 26
Povolení tohoto fóra: