2vs2 Turnaj
+8
Gone
sticka
atreyo
Crosshair
Renet
Clavet
Animal Milton
Duckiller
12 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: 2vs2 Turnaj
Zde jsem obdržel pavouka A obrázek taky hodím xD
Avenger- Člen klanu, BF admin
- Poèet pøíspìvkù : 78
a sme dohrali sniperpoll je proti nám spectre a jareczechDuckiller napsal:Zde je pavouk, rovnou s hráčema týmů:
- Spoiler:
kdyby nekdo chybel, mohu byt zastupce? Zástup v nepřítomnosti... abych si popřípadě taky zahrál xD
Crosshair napsal:a sme dohrali sniperpoll je proti nám spectre a jareczechDuckiller napsal:Zde je pavouk, rovnou s hráčema týmů:
- Spoiler:
:DDD
sniperpoll- Spisovatel
- Poèet pøíspìvkù : 73
Rozpis Turnaje
- Turnaj se odehraje v NEDĚLI (26.6.2011) ve 14°°.
- Hráči, kteří nebudou připraveni k zápasu dostanou maximálně 15min jako rezervu, jinak nekompletní tým prohrává.
- Od dvou hodin tu všichni buďte ať nepropásnete svůj zápas.
- Hráči na TS se rozdělí podle týmů do místností, aby se zamezilo vzájemné komunikaci.
Ostatní hráči nebudou do TS místností, kde probíhá zápas, vůbec vstupovat! - Při zápase budou přítomni jeden až dva rozhodčí, kteří budou na zápas dohlížet.
Hráči by při zápase měli přítomnost rozhodčí ignorovat.
Pravidla se mohou do začátku turnaje měnit, sledujte proto průbězně toto fórum.
A máme zde vítěze!
GRATULEJEME!
GRATULEJEME!
Naposledy upravil Clavet dne Mon Jun 27, 2011 4:11 am, celkově upraveno 1 krát
dost popiči si to nakreslil klobuk dole
Animal Milton- Vítěz 2on2 Turnaje
- Poèet pøíspìvkù : 64
No podle výsledků posldního kola to vypadalo, že jsem je nechal spíš jáRenet napsal:My sme vás s clavetom nechali.
Určitě to už nebude jen 2vs2, jelikož mám v plánu zapojit jak aIW CZ/SK tak oficiální československý aIW fórko ) Ale vše je zatím ve hvězdáchJareCzech napsal:Mám návrh, keď bude další tournament, změnil bych týmy třeba na 3v3 či 4v4.
Duckiller napsal:Určitě to už nebude jen 2vs2, jelikož mám v plánu zapojit jak aIW CZ/SK tak oficiální československý aIW fórko ) Ale vše je zatím ve hvězdáchJareCzech napsal:Mám návrh, keď bude další tournament, změnil bych týmy třeba na 3v3 či 4v4.
Je to vo hviezdach https://www.youtube.com/watch?v=XerIGy7GAbk
sniperpoll- Spisovatel
- Poèet pøíspìvkù : 73
Ach jo, proč taky nemůžu mít normální prázdniny, je to ještě horší jak přes školu! Furt v práci, večer přijde člověk zdrbaný a na nic nemá čas...už se těším na září, měl bych mít fůru času! (Vy to máte asi opačně coo?)
koudy_cz- "KDEJSEM?" WINNER
- Poèet pøíspìvkù : 231
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: